Cinta Indonesia: Go Local Lippies

Aku bangga jadi anak Indonesia (ciyeh..) karena akhir-akhir banyak banget brand lokal yang memproduksi liquid lipstick dengan kualitas yang nggak kalah sama buatan luar negeri. Ngomong-ngomong soal lipstick lokal, banyak banget yang aku belum coba karena setiap bulan ada aja brand baru dan rata-rata lipstick ini dijual lewat media daring yang kadang bikin males belinya…

What’s Your Shade?

Whatโ€™s your shade? I work in an office of which 70 percent of the people are women. So, I meet women with different styles and make up every day. I notice that, some of my colleagues tend to wear the same shades of lipstick (we all do, to be fair) but some do not even…

Cara Membuat Visa UK

Beberapa waktu lalu, ada yang tanya ke aku gimana caranya bikin visa ke UK, dan kebetulan kawan aku Yufitri (Yuyu) juga abis nge-share cara dia bikin visa Schengen, siapatau diantara pembaca aku, ada yang mau keliling Eropa terus mampir ke UK ๐Ÿ™‚ Perlu diingat visa aku memang visa turis tapi berhubung Mas Dodol kan warga…

Curhat: LBP dan MRI Pertama

Jadi gini, mau curhat sebentar boleh ya…udah berjuta-juta tahun, dari jaman kuliah aku nih udah sering sakit punggung (lower back pain) tapi selama ini nggak pernah dicek karena belum terlalu mengganggu. Nah, udah 4 minggu terakhir nih asli ngeganggu abis, apalagi pas bangun tidur rasanya punggung, tulang rusuk semua itu kayak broken into pieces. Setiap…

Cambodia Honeymoon: Okay Boutique Hotel

Peter and I went to Cambodia last summer to celebrate our new chapter in life as husband and wife. Our mini honeymoon was a weekend away in Ubud, Bali. This time, I’d like to give you aย review of this place we stayed in Phnom Penh (PP), Okay Boutique Hotel. We always chuckled everytime we hear…

L’oreal Pure Clay Glow Mask

  In this post, I would like to talk about one of my favourite mask, the L’oreal Clay Glow Mask. I first heard of this from Kaushal Beauty and as soon as I landed in Superdrug last Christmas, I went and bought this straight away. The L’oreal Clay Mask has three range so far: Purity…

Birthday Wishlist 2017

Birthday Wishlist 2017 by chrestella-whitfield Hey! It’s my birthday next month and yessss I hate getting older but birthday is also about getting wiser, and receiving all the love in the world, eat cakes, and gifts! I don’t expect anything from you guys, this wishlist I madeย are normally targeted for myself to save up so…

Zoeva Shine Brush Set

Itโ€™s time for the long overdue review on my Zoeva Shine brush set. I am pretty sure everyone whoโ€™s seen the brushes online/ in store agree that if thereโ€™s one word to describe their brushes it would be: GORGEOUS. Yes, all their sets especially the rose golden ones are so pretty to have. Although, they…

Favourite Youtube Channels

Every weekend or during any lazy days lounging in my bedroom with my tab, I would spend most of my time watching Youtube. Oh God, I love and hate this media platform because sometimes after hours of binge-watching my favourite channels, I feel so useless afterwards haha. Although, the beauty Youtubers surely gives me inspiration…

Body Positivity with Iskra Lawrence

Kalau temenan sama aku di Path, pasti aku sering banget ngepost foto Iskra Lawrence. Ketemu Iskra pertama di popular page di Instagram, *first impression* kok ini plus size model cantik banget dan terus menurut Mas Dodol, aku sama Iskra punya struktur bentuk tubuh yang sama (eeaaahโ€ฆ) Iskra sekarang jadi ambassador brand Aerie dan selalu mengkampanyekan…