Best of 2017: Daily Makeup

Happy New Year’s Eve! Let me wrap this year by sharing my most used makeup items this year. What is your most used makeup items? Mine actually, would be eyebrow pencils, eyeliner, and bronzers. But I won’t be lazy here so I’ll talk you through most of my favorite products in 2017 for (almost) a full face – especially the…

2017: Skincare Favorites

So many posts to write, so little time to do it :p #excuses. Well, let’s start with how my skincare routine has changed in 2017 and how it broke me and fix me altogether. In the beginning of 2017, I (didn’t) carefully introduce acid to my skin and my face was turned into volcanic islands with tiny mountains…

2017… where did you go?!

Dear 2017… you’ve gone fast. I mean, seriously it’s been an eventful year. So, what have I done? I am hoping by writing this through I’ll find something meaningful to cheer about this year, and (hopefully) won’t have anything to regret.   Family Well… 2017 has become a special year for me and Pak Dodol…

Tequila Sunrise, Sunset, and Sunburns

So, to Gili Trawangan we went…. there are three famous Gili islands to visit: Gili Trawangan (for party people, apparently), Gili Air (for honeymooners), and Gili Meno (for conservation). Why Gili Trawangan? I was going to go to Gili Air but when I was browsing for places to stay in both Gilis, I fell in love with this villa we ended up staying for our three-day-two-nights escape. How…

Tentang Ciara

Hi, Ciara! Jadi, bulan Mei lalu aku mengadopsi kucing kampung yang suka nungguin aku di lobby apartemen yang kami kasih nama Fig. Masuk bulan ketiga Fig berada di rumah kami, dia mulai menunjukan banyak tanda stress (mungkin kesepian), dari yang hyperaktif sampai nggak doyan makan, terus sering muntah. Jadi kami memutuskan untuk kasih Fig teman. Dari…

Tentang Bule Hunter

Ok, sebenarnya aku selalu maju mundur mau tulis soal ini di blog, tapi karena udah beberapa orang nanyain dan pagi ini ada yang special request, aku mau sharing aja ya. Untuk yang tertarik, monggo disimak, untuk yang ngga suka sama topiknya silakan beranjak. Supaya kesannya aku berkompeten dan nggak asal judge (haha), Pak Whitfield ini…

Christmas Wishlist 2017

So, Thanksgiving is over and now it’s legal to shop for Christmas already J I don’t know what I’d get for Christmas but if I may to have my wish list, hopefully Santa would read this…. Photography I always like taking photos and I use my camera mostly for travelling, or blogging. Thus, a pancake…

Bridal Shower: #MenujuNyonyaAleng

Sabtu, 18 November kemarin, aku dan beberapa teman mengadakan acara ‘bridal shower’ untuk sahabat kami, Vera yang sebentar lagi akan menikahi pacarnya, Anton alias Aleng. Yang paling semangat ngadain bridal shower sih aku ya, karena seneng aja kadang dibikin repot :p. Acaranya berlokasi di restoran Haloniko! Pejaten (jauh banget…) tapi makanannya lumayan enak, harganya ramah…