My 3 Skincare Mistakes

After almost three years of trial and error, I am finally ready to tell you three of my biggest skincare mistakes.

Advertisements

Cinta Indonesia: BLP Face Powder | First Impression

BLP Face Powder beserta beberapa produk BLP Beauty terbaru lainnya pertama kali diluncurkan pada acara JakartaXBeauty-nya Female Daily akhir April lalu. Aku beli bedak ini nitip teman ketika dia mampir ke BLP Beauty Space di Kuningan. Awalnya nggak tertarik untuk beli bedak ini karena kayaknya di rumah udah banyak bedak, sampai suatu pagi RCMA aku…

TBS Camomile Cleansing Butter

“Many people with combination skin just don’t think that a cleanser is where their money should be spent. … Their cleanser is kind of an afterthought,” explains Renée Rouleau, Hollywood’s favorite facialist. “But the proper cleanser can make or break your routine. You never want to start off your routine already putting your skin into an unhealthy…

Skincare Organik ‘Solusi Martha Tilaar’

Suatu sore yang cerah, aku iseng mampir ke toko Martha Tilaar di Gandaria City untuk beli serum, karena kok serum Korea lebih sering bikin break out daripada bikin bening. Eh terus hati ini tertambat pada botol-botol warna hijau cantik dari rangkaian Solusi Martha Tilaar. Berbekal iming-iming organik, akhirnya aku memutuskan membeli face serum dan face…

Swatched: Colourpop Lux Lipstick ‘Lay Over’

When I saw Colourpop came up with a traditional bullet lipstick, wrapped in a typical-millennial-packaging of shiny rose gold case called the Lux Lipstick… I knew it was time to rekindle my relationship with bullet lipsticks. Although by this point, I admire anyone’s loyalty to liquid lipstick because I am borderline sick of it. As…

Skin&Lab Red Serum: Why You Should Buy It

Hi, it’s the new year and as I am moving out the house and decluttering my stuff, I found this empty bottle of Dr. Color Effect Red Serum by Skin & Lab in my empty stash which worth reviewing. This Red Serum claims to brightens skin tone, improve skin textures, as well as moisturising. It…

Best of 2017: Daily Makeup

Happy New Year’s Eve! Let me wrap this year by sharing my most used makeup items this year. What is your most used makeup items? Mine actually, would be eyebrow pencils, eyeliner, and bronzers. But I won’t be lazy here so I’ll talk you through most of my favorite products in 2017 for (almost) a full face – especially the…